Summit X 2021-modell utvider oppfatningen av dypsnøkjøring med sin uanstrengte hurtighet i dyp snø, i tillegg til umiddelbare ytelser. Den oppfordrer deg til å utfordre tekniske grenser på hver eneste tur - og belønner deg hver gang.

FOR HØYERE EFFEKT - ROTAX 850 E-TEC MOTOR
Bransjens mest ytelsessterke 2-taktsmotor.* Den pumper ut 10 flere hestekrefter (165 hk) enn forgjengeren, men dens reaksjonsvillige egenskaper er det som virkelig imponerer. Med den nye pDrive primærclutchen, har den 30% raskere respons enn 800R E-TEC, noe som øyeblikkelig gir deg den kontrollen du forventer.

*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer. 

REDUSER MOTSTANDEN -KORT TUNNEL
Kjør hvor du vil med kortere tunnel som sørger for optimale manøvreringsegenskaper i dyp snø takket være eksepsjonell utkast av snøen. Standard lett snøklaff med LinQ-klargjorte festepunkter for å festing av en valgbar og avtakbar lang snøklaff.

TRYGGERE KJØRING - DYNAMISKE EGENSKAPER
Revidert skispindel-geometri med mer forutsigbar og tillitsvekkende kjøring i bratte skråninger og krevende terreng.

LETT OG LUFTIG - LETT PANSER I ETT STYKKE
Polypropylen-konstruksjon i ett stykke senker vekten med 2,8 kg. Forbedret ventilasjon med varmespredning og støyreduksjon.

SKJÆRER SEG GJENNOM SNØEN - TMOTION FJÆRING BAK
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner i det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring i løyper enda mer komfortabelt.

DEN ENKLESTE STARTEN - E-TEC SHOT STARTER
Starting ved å trykke på en knapp og nesten ingen ekstra vekt. Etter den første starten med snor, lader motoren en kraftig kondensator. Ved å trykke på SHOT-knappen på styret ved etterfølgende starter, benyttes energi som er lagret av den effektive kondensatoren og omdanner magnetoen til en elektrisk motor som roterer svinghjulet, og ved hjelp av E-TEC-teknologien starter motoren. Fjerner nesten 9 kg vekt sammenlignet med elektrisk start. SHOT-starting er kun mulig med avansert Ski-Doo E-TEC-teknologi (SHOT startknapp er tilgjengelig som tilbehør ved bestilling t.o.m. 18.4.2019).

AVANSERT INFORMASJON
 - 4,5” digitalt display
Hel-digital LCD instrumentgruppe med flatere synsvinkel skaper et lett synlig informasjonssenter enten føreren sitter eller står.

DESIGNET FOR DYP SNØ - ERGONOMISK
Spesialbygget for bedre opplevelser i dyp snø med lavere setehøyde, kortere styreforhøyer, konisk styre og lav styrestropp.

SIKKER PÅ FOTEN - PROFIL STIGBRETT
Snøen passerer enkelt gjennom et kraftig gitterbrett som sørger for at fothvilerne gir godt grep. Flatere fotstilling gir komfort og kontroll. 20 mm høyere enn REV-XM. (kun X-pakken)

 

 

 

 

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.