2021 Skandic WT tilbyr et nytt og utrolig nivå av hurtighet og egenskaper takket være REV Gen4-plattformen og de siste Rotax-motorene. Med LinQ tilbehørssystem skapes enorm fleksibilitet for en mer praktisk arbeidssnøscooter.

NESTE GENERASJON AV EN LEGENDE - REV Gen4 PLATTFORM
4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig.

BEDRE FLYT - PILOT 5.7 SKI
Utviklet for å levere bedre egenskaper ved rygging, bedre flyt utenfor løypene og mer positiv styring i løypene og ved trekking av tilhenger.

SPORT-NYTTE-FLEKSIBILITET - SC-5U FJÆRING BAK
Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.

SPESIELT FOR DYP SNØ - LTS FJÆRING FORAN
Bransje-eksklusiv teleskopfjæring foran sørger for en stor, flat bunnpanne og usedvanlig flyt i dyp snø.

EGENSKAPER UTEN SAMMENLIGNING - SILENT COBRA SWT BELTE
Belte- og drivkomponenter bygget for støysvak drift uten at det går på bekostning av ytelsene. 1,5-tommers knaster og ultrabredt 24-tommers belte gir enestående grep og flyt med høy mobilitet under alle snøforhold.

KLAR FOR Å TREKKE - ENKLE GIRSKIFTER
Enkle girskifter med flere girutvekslinger er ideelt for tunge slep, takket være høy lastemotstand. Optimal smøring for ekstrem pålitelighet og svært støysvak drift. Førervennlig 2-1-N-skiftemønster med reversknapp.

FÅR MED ALT - MULTI-LINQ PLATE
Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.


Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.