Skandic Sport
Den nye 2023 Ski-Doo Skandic Sport bringer førerfokusert funksjonalitet i en manøvrerbar pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen leverer den suverene egenskaper både i løype og terreng med avanserte Rotax-ytelser
Fra 127 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 600 EFI motor
  • 20" Bred belte
  • HPG™ dempere bak
  • LTS Fjæring foran
  • Enkelt modulsete med oppbevaring bak
Skandic Sport

STANDARDEN INNEN KAPASITET

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


KLAR FOR Å TREKKE

Enkle girskifter med flere girutvekslinger er ideelt for tunge slep, takket være høy lastemotstand. Optimal smøring for ekstrem pålitelighet og svært støysvak drift. Førervennlig 2-1-N-skiftemønster med reversknapp.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Skandic Sport

Nye Skandic Sport

REN ARBEIDSHEST

Brutal styrke møter raffinerte egenskaper med skandic. Massiv slepekapasitet og stort fotavtrykk gjør det enkelt å arbeide med store jobber og med god flyt overalt hvor det trengs.

Skandic Sport

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Skandic Sport?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!