Skandic LE
2023 Skandic LE leverer hardtarbeidende effektivitet til kjørere som trenger det. Godt egnet til terrengkjøring med stor slepekapasitet for å få alt du trenger til jobbstedet. Eksepsjonelle kraftalternativer og håndtering lar deg gjenoppdage hvorfor helgene ble oppfunnet.
Fra 185 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 900 ACE™ motor
  • 20" Bred belte
  • HPG™ dempere bak
  • 20" bred Multi-LinQ plate med 56,7 kg lastekapasitet
Skandic LE

STANDARDEN INNEN KAPASITET

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


KLAR FOR Å TREKKE

Enkle girskifter med flere girutvekslinger er ideelt for tunge slep, takket være høy lastemotstand. Optimal smøring for ekstrem pålitelighet og svært støysvak drift. Førervennlig 2-1-N-skiftemønster med reversknapp.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Skandic LE

Nye Skandic LE

REN ARBEIDSHEST

Brutal styrke møter raffinerte egenskaper med skandic. Massiv slepekapasitet og stort fotavtrykk gjør det enkelt å arbeide med store jobber og med god flyt overalt hvor det trengs.

Skandic LE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Skandic LE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!