MXZ NEO PLUS
MXZ Neo+ er basert på samme filosofi som Neo, med riktig størrelse på ergonomien, men har 15 flere hestekrefter, mer aggressivt belte og et par ekstra komfortfaktorer kjørere på alle dyktighetsnivå vil sette pris på – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.
Fra 103 100,-
Spesifikasjoner

  • Rotax® 600 EFI - 55 motor
  • 120 x 15 x 1.25 Ripsaw† Belte
  • HPG™ støtdempere
  • Steering cover
  • Premium look
MXZ NEO PLUS

PRIS OG STØRRELSE

Ved å gi kjørere i alle størrelser og på alle nivåer et valg av snøscooter til et lommebokvennlig prispunkt, gir den nye MXZ Neo flere kjørere flere måter å dele de episke øyeblikkene i løypa på.


LITEN PAKKE

Neos lavere kjøretøyhøyde og smalere egenskaper, som sete, styre, styregrep og gasshåndtak, gir mindre kjørere en ideell blanding av komfort, selvtillit og kontroll.


REV GEN 4 PLATFORM

Neo er bygget på REV Gen4-plattformen, og er lett, sterk og holdbar. Dens sentraliserte masse balanserer sleden perfekt, noe som gjør den til en av de enkleste snøscooterne for å oppleve spenningen i stien på en trygg måte.

MXZ NEO PLUS

Nye MXZ NEO PLUS

Trygghet kommer som standard

MXZ Neo-modellene er bygget på den avanserte REV Gen4-plattformen, noe som gir kjøreren en perfekt balansert snøscooter som er enkel å kjøre og kontroll med minimal anstrengelse for maksimal moro.

MXZ NEO PLUS

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye MXZ NEO PLUS?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!