Expedition Xtreme
Expedition Xtreme er klar til å ta av så snart den er ferdig med jobben, og leverer robust terreng-egenskaper med førsteklasses løypehåndtering for å gi kjøreren eksepsjonelle egenskaper og ytelse uansett hvor hen beveger seg.
Fra 214 300,-
Spesifikasjoner
  • To Rotax® -motorer: 850 E-TEC® og 900 ACE Turbo R 
  • KYB† Pro 36 aluminium piggyback støtdemper med kompresjonsjustering
  • HPG™ Plus -støtdempere foran
Expedition Xtreme

STANDARDEN INNEN CROSSOVER

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


SPORT-NYTTE FLEKSIBILITET

Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Expedition Xtreme

Nye Expedition Xtreme

DEN RETTE HOLDNINGEN

Med stor bæreflate, utmerket flyt, kvikk manøvrering og jobbinspirerte egenskaper er Ski-Doo Expedition snøscooter en ideell arbeidspartner for store oppdrag utenfor allfarvei.

Expedition Xtreme

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Expedition Xtreme?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!