Expedition LE
Med alle fordeler for føreren som liker å utfordre terrenget utenfor løypene, premium touring og med en “ikke redd for å bli skitten på støvlene”-holdning, er den REV Gen4-baserte Expedition LE antageligvis den mest allsidige snøscooteren i bransjen.
Fra 190 700,-
Spesifikasjoner
  • Tre Rotax® motorer: 900 ACE™, 900 ACE™ Turbo og 900 ACE™ Turbo R
  • Tilgjengelig med 20 tommer eller 24 tommers beltevalg
  • 20" bred Multi-LinQ plate med 56,7 kg lastekapasitet.
  • HPG™ Plus -støtdempere
Expedition LE

STANDARDEN INNEN CROSSOVER

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


SPORT-NYTTE FLEKSIBILITET

Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Expedition LE

Nye Expedition LE

DEN RETTE HOLDNINGEN

Med stor bæreflate, utmerket flyt, kvikk manøvrering og jobbinspirerte egenskaper er Ski-Doo Expedition snøscooter en ideell arbeidspartner for store oppdrag utenfor allfarvei.

Expedition LE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Expedition LE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!