Backcountry Sport
Backcountry Sport er en 50-50 crossover snøscooter fullpakket med avansert teknologi til en budsjettvennlig pris. Den kompromisser ikke på noe når det gjelder kjørekvalitet, spenning og bekvemmelighet, og alt er pakket inn i en snøscooter som er like enkel å kjøre som den er å eie.
Fra 143 200,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 600 EFI motor
  • Elektrisk start
  • Forbedrede løpebrett i dyp snø med store åpninger
Backcountry Sport

RS STIGBRETT

De er designet for aktiv kjøring i stående stilling og er flatere i nesten hele lengden, bredere og sterkere. Tykkere aluminiumsplater (3 mm mot 1,8 mm), pluss forsterkninger foran og bak som tåler harde landinger.


KYB PRO STØTDEMPERE

Disse støtdemperne er standard på MXZx 600RS racing-snøscooter - du kan føle deg trygg på at de er svært solide og velegnede for kontroll i utfordrende forhold. Ekstern beholderdesign sørger for ytelsene, og de kan ombygges og utstyres med nye ventiler. Easy Adjust kompresjonsdemping krever ikke noe verktøy; tilbakeslags-justeringer er også standard.


PILOT DS 2 SKI

Ski utformet for dyp snø gir jevn og forutsigbar kontroll i løypa. Bredere profil gir rikelig flyt når du svever over snøfonner.

Backcountry Sport

Nye Backcountry Sport

INGEN KOMPROMISSER

Backcountry er fullpakket med spesialtilpassede funksjoner for den ekte 50/50 crossover-føreren. Den er laget for å hevde seg i løyper og dyp snø uten å ofre kapasitet eller komfort

Backcountry Sport

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Backcountry Sport?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!