Backcountry
Utpekt som vinterens høydepunkt har 2023 Ski-Doo Backcountry en kombinasjon av presise løypeegenskaper med dypsnøferdigheter som lar kjøreren utforske terrenget langt utenfor løypene.
Fra 180 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 600R E-TEC motor
  • HPG™ Støtdempere
  • Vindavviser
Backcountry

RS STIGBRETT

De er designet for aktiv kjøring i stående stilling og er flatere i nesten hele lengden, bredere og sterkere. Tykkere aluminiumsplater (3 mm mot 1,8 mm), pluss forsterkninger foran og bak som tåler harde landinger.


KYB PRO STØTDEMPERE

Disse støtdemperne er standard på MXZx 600RS racing-snøscooter - du kan føle deg trygg på at de er svært solide og velegnede for kontroll i utfordrende forhold. Ekstern beholderdesign sørger for ytelsene, og de kan ombygges og utstyres med nye ventiler. Easy Adjust kompresjonsdemping krever ikke noe verktøy; tilbakeslags-justeringer er også standard.


PILOT DS 2 SKI

Ski utformet for dyp snø gir jevn og forutsigbar kontroll i løypa. Bredere profil gir rikelig flyt når du svever over snøfonner.

Backcountry

Nye Backcountry

INGEN KOMPROMISSER

Backcountry er fullpakket med spesialtilpassede funksjoner for den ekte 50/50 crossover-føreren. Den er laget for å hevde seg i løyper og dyp snø uten å ofre kapasitet eller komfort

Backcountry

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Backcountry?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!